Jordbærkoldskål

Jordbærkoldskål

4 pers. (ca. 2 portioner til hver)

Ingredienser:
1 liter kærnemælk (0,5%)
500 g. frosne eller friske jordbær
2 tsk. vaniljepulver
½ dl zero

Fremgangsmåde:
Blend jordbærerne til de er en ensartet masse. Tilsæt zero og vaniljepulver, og blend det sammen. Tilsæt til sidst kærnemælken og blend det hele sammen.

Sæt koldskålen på køl min. 1 time inden den serveres.

Tips:
Hvis jordbærrene er på frost, er det en god ide at tage dem op en halv times tid før, de skal bruges. Hvis de er svære at blende, kan man evt. tilsætte en lille smule vand i blenderen.

OBS: Jeg har også lavet et sundere alternativ til kammerjunkere, som du også kan finde her på bloggen under ’tilbehør’.

Velbekomme. 🙂

Underskrift 3

Næringsindhold pr. portion:
Energi: 560 kJ/130 kcal.
Fedt: 1,4 g
-Mættet fedt: 0,7 g
-Monoumættet fedt: 0,2 g
-Polyumættet fedt: 0,1 g
Kulhydrater: 29,2 g
-Sukkerarter 15,0 g
-Kostfibre 2,6 g
Protein 8,7 g

Jordbærkoldskål 2     Kammerjunkere

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.