Efterårsinspireret couscoussalat

Lækker og utrolig nem couscoussalat, der kan bruges som tilbehør til nærmest al salgs kød. 🙂 Og så kan man jo tilpasse de øvrige ingredienser alt efter årstiden.

Ingredienser:
3 dl fuldkornscouscous
3 dl vand
½ pose mixed øko salat
2 små æbler
1 ds feta (Cheasy 3%)
En håndfuld rosiner

Fremgangsmåde:
Vandet (og evt. krydderier) bringes i kog. Når vandet koger, tages det af varmen, og couscousen tilsættes under omrøring. Lad den trække i 5 – 7 min., og rør så i den igen.
Imens skæres æblerne i tern og alle ingredienserne blandes sammen med couscousen.

Tips:
Man kan evt. tilsætte lidt salt eller krydderier i vandet til couscousen, for at give det lidt smag, hvis man ønsker det.

Velbekomme. 🙂


Næringsindhold for 1/4 af portionen (ca. 125 g):
Energi: 959 kJ/228 kcal.
Fedt: 2,2 g
-Mættet fedt: 0,8 g
-Monoumættet fedt: 0,1 g
-Polyumættet fedt: 0,1 g
Kulhydrater: 40,1 g
-Sukkerarter 7,9 g
-Kostfibre 4,6 g
Protein 11,0 g

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *