Jeg har valgt at lave en lille introduktion af de ingredienser og fødevarer, jeg anvender i mine opskrifter, så I har nemmere ved at kunne lave mine opskrifter – eller i hvert fald finde nogle alternativer.
Jeg er kæmpe fan af Bodylab!
Deres produkter er fantastiske, man får meget for pengene – og så er mange af deres produkter økologiske, hvilket også er et kæmpe plus for mig (Jeg vil lave et indlæg om økologi senere). Og så er de lynhurtige til at levere.
Bodylab har lavet deres egen serie ”Superfoods”, som byder på en masse lækre alternativer, hvis man ønsker at reducere sit indtag af sukker og kalorier.
Her er en liste på de ingredienser, jeg ALTID har i mit køkken:
– Bodylab øko mandelmel
– Bodylab Zero
– Bodylab Zero pure Gold
– Bodylab Zero Melis
– Bodylab Zero topping:
Smag: Salted caramel, pancake, chocolate og raspberry
– Proteinpulver:
Smag: Vanilje og chokolade
Alle tingene kan selvfølgelig købes på http://www.bodylab.dk
Sukrin har også lavet en masse lækre lowcarb alternativer, som er mindst lige så gode.
Jeg foretrækker dog Superfoods, da deres mængder ofte er større samtidig med, de er lidt billigere – og hvem vil ikke gerne have en større mængde og samtidig spare penge? 😉
Af lidt mere ”almindelige” fødevarer og ingredienser, har jeg også altid dette i mit køkken:
– Havregryn
– Fedtreduceret kakaopulver
– Grahamsmel
– Æg
– Skyr
– Tørgær (foretrækker dog frisk gær)
– FiberHUSK (den gule)
– Diverse kerner, nødder og mandler
Så længe jeg har alle disse ingredienser og fødevarer i mit køkken, vil jeg kunne lave størstedelen af mine opskrifter – lige præcis når jeg får lyst.
Jeg håber, I har fået lidt inspiration, og at I nu har et bedre indblik i de fødevarer og ingredienser, jeg anvender. 🙂