Low carb kanelsnegle

Kanelsnegle

12 stk.

Ingredienser:

Dej:
25 g gær
1 dl mælk
35 g smør (jeg bruger fedtreduceret)
1 æg
1 spsk zero
50 g fedtreduceret mandelmel
Ca. 100 g grahamsmel
Salt

Remonce:
40 g smør (fedtreduceret)
40 g zero gold
Kanel

Glasur:
Zero Melis
Vand

Fremgangsmåde:
Lun mælken og opløs gæren deri. Tilsæt smør, æg, zero og salt.
Tilsæt mandelmel og rør godt rundt. Tilsæt grahamsmel indtil rette konsistens opnås.
Lad dejen stå mens du laver remoncen.

Varm smøren og zero gold op i en gryde og tilsæt kanel.

Del dejen i to, og rul dejen ud i et rektangel. Smør remoncen på, og rul den sammen som en roulade.
Skær rouladen ud, læg sneglene på en bageplade, og tryk dem lidt. Sørg for at enden ligges ind under sneglen.
Gør det samme med den andel halvdel af dejen.

Sneglene bages ved 180 grader i ca. 10 min.

Pyntes med zero Melis, når de er afkølede.

Velbekomme. 🙂

Underskrift

Næringsindhold pr. snegl:
Energi: 330 kJ/80 kcal.
Fedt: 3,9 g
-Mættet fedt: 1,3 g
-Monoumættet fedt: 1,2 g
-Polyumættet fedt: 0,5 g
Kulhydrater: 10,2 g
-Sukkerarter 0,6 g
-Kostfibre 2,0 g
Protein 3,6 g

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *