Disse chokoladeboller er super lækre – og så er de helt perfekte til eftermiddagshygge eller til madpakken.
De indeholder masser af proteiner og samtidig en masse kostfibre, som gør, at de har en god mæthedsfornemmelse.
Her kommer opskriften:
10 stk.
Ingredienser:
3 dl vand
4 spsk skyr
2 æg
50 g blendede havregryn
50 g fedtreduceret mandelmel
50 g majsmel
1 scoop (30 g) vaniljeproteinpulver
1,5 tsk bagepulver
40 g fiberHUSK (den gule)
70 g hakket mørk chokolade (70%)
Fremgangsmåde:
Vand, skyr og æg blendes eller røres sammen, og kommes derefter i en skål.
Blend havregrynene, og kom dem i skålen sammen med mandelmel, majsmel, vaniljeproteinpulver og bagepulver. Det hele blandes godt sammen.
Til sidst tilsættes fiberHUSK – rør godt rundt, og tilsæt derefter chokoladen.
Dejen formes til 10 boller.
Bages ved 165 grader i 20 – 30 min.
Tips:
Bollerne kan også sagtens laves med rosiner eller nødder – det bliver de bestemt ikke dårligere af. 🙂
Velbekomme – og god bagelyst!
Næringsindhold pr. bolle:
Energi: 550 kJ/130 kcal.
Fedt: 5,5 g
-Mættet fedt: 2,5 g
-Monoumættet fedt: 0,5 g
-Polyumættet fedt: 0,3 g
Kulhydrater: 9,8 g
-Sukkerarter 2,7 g
-Kostfibre 5,1 g
Protein 8,0 g