Peberfrugtsuppe med kylling

Peberfrugtsuppe med kylling 2

Lækker suppe med masser af smag og fyldt med protein – jeg er KÆMPE fan!

4 – 6 personer

Ingredienser:
400 g kyllingefilet
1 liter hønsebouillon
1 løg
¼ liter madlavningsfløde (OMA 4%) eller cremefine
1 ds flåede tomater med chili (vigtigt det er med chilismag)
2 dl ferskenvand
250 g ferskner i tern (fra dåse)
2 rød peberfrugt i tern
Ca. 1 tsk Paprika
Ca. ½ tsk Karry
Salt
Peber

Tilbehør:
Groft brød

Fremgangsmåde:
Bring 1 liter vand i kog og tilsæt 2 hønsebouillonterninger.
Skær kyllingefileterne i to – tre stykker og kom dem i bouillonvandet, når det koger. Lad kyllingen koge i ca. 10 min.
Imens hakkes løget, og det svitses i en lille smule olie i en stor gryde – svits det sammen med paprika og karry. Peberfrugt og ferskner skæres i tern imens.
Tag kyllingefileterne op af bouillonvandet, og hæld vandet over i gryden med løgene. Tilsæt madlavningsfløde, ferskenvand, de flåede tomater og peberfrugten. Lad det hele koge sammen i ca. 10 min. og tilsæt derefter fersknerne.
Til sidst tilsættes salt og peber. Smag til efter 2 – 3 min. og tilsæt evt. mere krydderi – dette kan både være paprika, karry, salt, og peber.
Kyllingen skæres i tern, og når suppen har den rette smag og konsistens tilsættes kyllingen, og suppen småkoger yderligere i 3 – 5 min.

Suppen serveres med groft brød.

Velbekomme. 🙂

Underskrift

Næringsindhold pr. portion:
Energi: 500 kJ/120 kcal.
Fedt: 2,8 g
-Mættet fedt: 0,5 g
-Monoumættet fedt: 0,0 g
-Polyumættet fedt: 0,2 g
Kulhydrater: 12,6 g
-Sukkerarter 8,6 g
-Kostfibre 1,9 g
Protein 12,5 g

Peberfrugtsuppe med kylling 1   Peberfrugtsuppe med kylling 3

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *