Fladbrød med kylling og grønt

  

Denne opskrift er god både som frokost og aftensmad – og så er den simpelthen så nem og hurtig at lave:

2 store fladbrød (2 personer)

Ingredienser:
2 stk. fuldkornsfladbrød (180 g)
280 g kyllingefileter
75 g mixed salat
3 mellem gulerødder
1 rødbede
3 tsk hummus

Tilbehør:
Evt. gulerodsstave med hummus (er ikke med i opskriften eller næringsindholdet).

Fremgangsmåde:
Kyllingefileterne skæres i mindre tern, og steges på panden i diverse krydderier efter ønsket smag indtil de er gennemstegte.
Gulerødderne og rødbeden skæres i tynde strimler (jeg bruger min spiralizer, men man kan også bruge en kartoffelskræller, og lave tynde strimler, ved at blive ved med at skrælle hele vejen rundt om gulerødderne samt rødbeden).
Fladbrødene varmes i ovnen i 3 – 5 min. indtil de er sprøde.

Lad fladbrødende køle lidt af, smør dem med hummus, pynt med salat, gulerods- og rødbedestrimler og top dem med kylling.

Velbekomme. 🙂

Følg mig gerne på Instagram, hvor jeg referer til min blog: @sofiebrandtlarsen

Næringsindhold pr. fladbrød:
Energi: 2100 kJ/500 kcal.
Fedt: 10,6 g
-Mættet fedt: 1,74 g
-Monoumættet fedt: 1,0 g
-Polyumættet fedt: 1,0 g
Kulhydrater: 55,1 g
-Sukkerarter: 18,0 g
-Kostfibre: 8 g
Protein: 42 g

Energifordeling:
Fedt: 18,4 E%
Kulhydrat: 43,6 E%
Kostfibre: 4,5 E%
Protein: 33,4 E%

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *