En uges sommerferie i foråret

De sidste mange år har jeg været studerende, og derfor har jeg haft en god lang sommerferie.
E har derimod været på arbejdsmarkedet i mange år, så hans ferie er lidt mere begrænset – som det jo er for de fleste på arbejdsmarkedet. Men vi har altid prioriteret at han har holdt tre ugers sommerferie i alt – og dette er kun blevet en endnu højere prioritet, efter vi er blevet en familie.

Vi var egentlig meget i tvivl om, hvilken type sommerferie, vi skulle holde i år inden tre bliver til fire. Vi elsker at rejse, og sidste år var vi på Kreta i foråret – og det var den BEDSTE ferie nogensinde! Det var så dejligt med kvalitetstid, vi boede det skønneste sted, temperaturen var perfekt for Oliver, og vi nød virkelig bare at have tid sammen.
Vi blev hurtigt enige om, at vi ville holde den ene uges sommerferie i slutningen af foråret, og så holde to uger i juli måned kort før lillesøsters ankomst, da vi jo har termin i august. For mig betød det meget, at vi ikke holdt alle tre uger i juli, da jeg på det tidspunkt er meget højgravid, og dermed er det endnu mere begrænset, hvor meget jeg kan deltage i, og på hvilket niveau jeg kan være med i diverse aktiviteter, og det betyder meget for mig, at jeg kan være en stor del af vores primære sommerferie – især ift. Oliver.
Vi overvejede at tage sydpå igen ligesom sidste år, men vi blev ret hurtigt enige om at blive her i Danmark, da det umiddelbart virkede mest overskueligt ift. min bachelor samt graviditeten. Og set med et fornuftigt økonomisk perspektiv er det klart at familieforøgelsen samt dét den medfører, kommer til at medbringe nogle ekstra udgifter – og det er trods alt første prioriteten.

Så vi valgte at “nedgradere” sommerferien i år til herhjemme i DK, men til gengæld har vi så tilladt os at “opgradere” lidt på det sommerhus, vi besluttede os for at leje.
Vi tager nemlig en uge i sommerhus i Marienlyst i weekenden med indendørs pool, spa, sauna og legeplads i haven.

… og vi GLÆDER os helt vildt! Det bliver simpelthen SÅ dejligt bare at være os tre, og have masser af kvalitetstid sammen, hvor vi kan lave lige, hvad vi har lyst til uden hverdagens pligter og faste rutiner.
Desuden ligger denne uge lige midt i min bachelorskrivningen, og det bliver helt perfekt med et pusterum, hvor jeg bare kan slappe af og nyde tiden med min lille familie.

Vi har planer om at tage i Knuthenborg Safaripark og evt. Bonbon Land, men ellers har vi INGEN planer. Blot at vi skal være sammen, nyde hinandens selskab og lave en masse sjov og ballade.
Egentlig glæder vi os virkelig bare til at holde FERIE i dette lækre sommerhus, og så håber vi selvfølgelig på mega lækkert forårsvejr.

Vores sommer bliver helt unik i år, så det er helt perfekt, at vi tager lidt forskud på den i næste uge.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *