Rød couscoussalat

2 – 3 pers. 
Ca. 8 små portioner

Ingredienser: 
2 dl couscous  
2,5 dl grøntsagsbouillon
2 spsk tomatpure
1 tsk paprika 
1 spsk hvidvinseddike 
1 tsk olivenolie 
Salt 
Peber 

2 tomater i små tern 
1 rød peberfrugt i små tern 
50 g hakket blandet salat 
100 g salatost (3%, Cheasy)

Fremgangsmåde:
Grøntsagsbouillon koges op sammen med tomatpure og paprika. 
Når det koger, tages det af varmen og couscousen tilsættes. Lad det trække under låg i 5 min. 
Rør i couscousen og lad det køle lidt af. 
Når det er kølet lidt af vendes det sammen med hvidvinseddike, olivenolie, salt og peber. 
Til sidst tilsættes grøntsagerne samt salatosten og det hele blandes godt sammen. 

Velbekomme!

Næringsindhold for hele portionen: 
Energi:              3400 kJ/800 kcal. 
Fedt:                  9,9 g
– Mættet fedt:  3,0 g
– Monoumættet fedt:  3,6, g
– Polyumættet fedt:     1,5 g
Kulhydrater:                125,0 g
– Sukkerarter                 7,7 g
– Kostfibre                     13,6 g
Protein                         41,3 g

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *