
1 portion (4 – 5 pers.)
Ingredienser:
Hjertesalat (2 stk.)
2 æbler
3 dl ærter (fra frost)
½ dl solsikkekerner
Dressing:
3 spsk. olivenolie
1 tsk. hvidvinseddike
Fremgangsmåde:
Skær hjertesalaten i grove stykker og vend den sammen med oliedressingen.
Skær æblerne i tynde både, kog ærterne og svits solsikkekernerne i lidt olie på en pande.
Til sidst vendes det hele sammen.
Velbekomme!
Næringsindhold for hele portionen med oliedressing:
Energi: 2800 kJ/700 kcal.
Fedt: 43,2 g
-Mættet fedt: 6,1 g
-Monoumættet fedt: 24,6 g
-Polyumættet fedt: 10,5 g
Kulhydrater: 49,1 g
-Sukkerarter 32,1 g
-Kostfibre 15,9 g
Protein 18,6 g