De her kyllingefrikadeller er lækre saftige, og så smager de SÅ godt! Som I kan se på næringsindholdet, er det virkelig en lowcarb-udgave, som nærmest kun består af protein – og det kan vi jo godt lide. 😉
Opskriften kommer her:
Ca. 10 stk.
Ingredienser:
400 g hakket kyllingekød (5%)
1 æg
1 lille fed hvidløg
½ persillebundt (finthakket)
75 g finthakkede gulerødder
½ tsk salt
Peber
2 – 5 spsk mælk
Fremgangsmåde:
Kyllingekødet og ægget røres sammen i en skål med en håndmikser.
Persillen hakkes fint, og gulerødderne rives fint eller blendes i en minihakker, og derefter kommes det i skålen til kyllingekødet sammen med de resterende ingredienser.
Det hele røres godt sammen, og hvis konsistensen er lidt for tør tilsættes lidt mælk indtil ønskede konsistens opnås.
Frikadellerne steges i smagsnetral olie på panden ved middel-høj varme i 3 – 4 minutter på hver side.
Tips:
Frikadellerne er super gode til en lækker salat, til pasta, til frokostbordet eller til madpakken. Jeg ELSKER dem!
Velbekomme. 🙂
Næringsindhold pr. stk:
Energi: 280 kJ/65 kcal.
Fedt: 2,9 g
-Mættet fedt: 0,6 g
-Monoumættet fedt: 0,1 g
-Polyumættet fedt: 0,7 g
Kulhydrater: 0,9 g
-Sukkerarter 0,6 g
-Kostfibre 0,3 g
Protein 9,0 g