Kartoffel-porre suppe

Kartoffel-porre suppe

4 personer

Ingredienser:
½ løg hakket løg
500 g kartofler i små tern
2 porre i ringe
1 liter grøntsagsbouillon
1 dl mælk
1 tsk salt
Peber

Tilbehør:
150 g filetbacon
Evt. groft brød

Fremgangsmåde:
Løg og kartofler svitses i en lille smule olie i ca. 3 min. Derefter tilsættes porrer og svits yderligere i ca. 2 min.
Held bouillon ved, og lad suppen koge i ca. 20 min.
Blend suppen til den er jævn.
Kom suppen tilbage i gryden, og kog den op sammen med mælk, salt og peber – husk at smage til.
Filetbaconen steges på panden til den er sprød.

Velbekomme!
Underskrift

Næringsindhold pr. portion:
Energi: 870 kJ/200 kcal.
Fedt: 1,9 g
-Mættet fedt: 0,6 g
-Monoumættet fedt: 0,5 g
-Polyumættet fedt: 0,2 g
Kulhydrater: 34,2 g
-Sukkerarter 3,9 g
-Kostfibre 4,5 g
Protein 13 g

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *