Velkommen til Sofie Brandt

Hej, og velkommen til min blog – tusind tak fordi du kigger med.

Mit navn er Sofie, og jeg er 26 år gammel.
Jeg er i gang med min professionsbachelor i ernæring og sundhed – og jeg ELSKER mit studie!
Jeg bor i København sammen med min kæreste Emil og vores lille søn Oliver Elliot.

Jeg har ikke altid haft den livsstil, jeg har nu. Det hele startede i januar 2013, hvor jeg – som alle andre – havde lavet et nytårsfortsæt om, at jeg skulle blive bedre til at træne og spise sundere. Dog kunne jeg godt mærke, at jeg denne gang virkelig mente det, havde en forventning til mig selv og virkelig var engageret og motiveret til, at det her skulle lykkedes!
Der gik ikke lang tid, før alt omkring træning og sund kost for alvor begyndte at interessere mig.

Min kost og min træning er blevet min livsstil – faktisk min levevej.
Til at starte med handlede det mest om, at jeg gerne ville tabe et par kilo, og få strammet min krop og mine former lidt op.
Nu handler det mere om, at jeg gerne vil give min krop alt det rigtige den har brug for, så den kan være sund, fungere optimalt og forhåbentlig fungere i mange, mange år endnu.

Nu er det helt naturligt for mig, at spise dét jeg gør, træffe de valg, jeg gør, bruge de erstatninger jeg gør osv. – jeg tænker ikke længere over det. Alle de valg er blevet en naturlig del af min hverdag.
Det samme gælder min træning – jeg kan IKKE fungere uden min træning. Min træning er mit frirum, hvor jeg kobler af og bare har tid til mig selv.

Nu skal det ikke forstås som om, at jeg er fanatisk og aldrig spiser slik, kage, og alle mulige andre søde sager – for tro mig, det gør jeg! Jeg elsker nemlig slik, og det vil jeg aldrig undvære.
Jeg spiser det bare kun ved særlige lejligheder, og når jeg synes, der skal hygges lidt ekstra.

Nå, men overstående er altså skyld i, at du nu sidder og læser med på min blog, da jeg har valgt at samle alt fra min livsstil, på ét sted – nemlig her.
Min blog vil primært have fokus på min kost, hvor jeg vil dele mine meninger, grunden til mine valg og mine favoritingredienser og favoritmærker. Desuden vil jeg dele mine opskrifter inkl. næringsindhold, så I har mulighed for at afprøve alle mine sunde alternativer, og samtidig vide, hvad I kommer i munden.
Derudover vil jeg også lave indlæg omkring min træning, min hverdag, mit studie samt andre ting, som er en del af mit liv og min hverdag.

I marts 2016 fandt min kæreste og jeg ud af, at vi skulle være forældre og i november 2016, fik vi vores livs gave: Vores lille søn Oliver. <3
Min graviditet havde selvfølgelig stor indflydelse på min hverdag og min træning, og jeg blev nødt til at lave nogle seriøse justeringer. Derfor har jeg også blogget lidt omkring min krop og min træning gennem graviditeten – og også her efter fødslen.

Hvis I anvender mine opskrifter, må I meget gerne tagge mig (@sofiebrandtlarsen) og/eller #sofiebrandt.
Jeg vil meget gerne kunne følge med i jeres – helt sikkert – flotte og lækre resultater.

I er velkomme til at kontakte mig på min mail, hvis I har nogle spørgsmål: fie_443@hotmail.com

Jeg håber, I har lyst til at følge med. 🙂

Stort knus

Underskrift

 

12736124_10207877019819394_980871466_n 12736038_10207877019899396_445484861_n

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *