Kyllinge- ovndeller med gulerod, persille og hytteost

Som I måske har bemærket, er jeg vild med kyllingedeller. 😉 Og det er mine to drenge heldigvis også. Forleden aften lavede jeg denne udgave. Der ligger i forvejen en opskrift herinde, som minder en del om denne, men der er tilføjet lidt ekstra lækkerier til disse, og så kommer de i ovnen i stedet for på panden – det er altså dejlig nemt, når man har en lille fis, man også gerne vil hygge sig med. <3
Vi fik couscoussalat til, som også er MEGA nemt at lave, og så smager det lækkert! (Den opskrift ligger også herinde – søg efter “efterårsinspireret couscoussalat“.)

Opskriften kommer her:

Ca. 16 stk.

Ingredienser:
400 g hakket kyllingekød (5%)
1 æg
1 lille fed hvidløg
½ persillebundt (finthakket)
2 mellemstore gulerødder
4 spsk. hytteost (Cheasy 1,5%)
4 spsk. havregryn
½ tsk salt
Peber
Mælk (ca. 3 spsk.)

Fremgangsmåde:
Kyllingekødet og ægget røres sammen i en skål med en håndmikser.
Persillen hakkes fint, og gulerødderne rives fint eller blendes i en minihakker, og derefter kommes det i skålen til kyllingekødet sammen med de resterende ingredienser.
Det hele røres godt sammen, og hvis konsistensen er lidt for tør tilsættes mælk indtil ønskede konsistens opnås.

Velbekomme. 🙂

Næringsindhold pr. stk (ca. 50 g).:
Energi: 195 kJ/46 kcal.
Fedt: 1,7 g
-Mættet fedt: 0,4 g
-Monoumættet fedt: 0,2 g
-Polyumættet fedt: 0,1 g
Kulhydrater: 1,5 g
-Sukkerarter 0,0 g
-Kostfibre 0,4 g
Protein 6,2 g

     

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *