Wok med kylling og kålnudler

2 personer

Ingredienser:
1 spidskål
450 g kyllingefileter
1 broccoli
1 rød peberfrugt
4 forårsløg
1 ds babymajs
2 små ds kokosmælk light
Karry
Cayenne peber
Ingefær (jeg brugte stødt ingefær, men frisk ingefær vil helst sikkert også være super lækkert)
Salt
Peber

Tilbehør:
Peanuts
Evt. kokosmel

Krydderier er en smagssag, så tilsæt den mængde, du synes er passende.

Fremgangsmåde:
Skær kyllingefileterne i tykke strimler, tilsæt karry, cayenne peber, salt og peber, og svits det i en wokpande i lidt olie.
Skær broccolien i små buketter, peberfrugten i strimler, forårsløgene i små ringe og babymajsene i mindre stykker.
Når kyllingen er svitset, tages det af panden, og alle grøntsagerne kommes i panden og svitses i 3 – 4 min.
Derefter kommes kyllingen tilbage i panden sammen med grøntsagerne og kokosmælken tilsættes. Tilsæt karry, ingefær og salt (evt. lidt mere cayenne peber), kog det op og lad det småkoge i 3 – 4 min.
Spidskålen skæres i lange tynde strimler, kommes i en si, og derefter hældes der kogende vand ud over.

Det er super lækkert at toppe portionen med peanuts og kokosmel. (OBS: Disse er ikke med i energiberegningen)

Velbekomme. 🙂

Næringsindhold for en portion (1/4 af hele portionen):
Energi: 1360 kJ/320 kcal.
Fedt: 11,9 g
-Mættet fedt: 6,7 g
-Monoumættet fedt: 0,5 g
-Polyumættet fedt: 0,7 g
Kulhydrater: 25,5 g
-Sukkerarter 6,9 g
-Kostfibre 11,9 g
Protein 23,5 g

    

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *