2 personer
Ingredienser:
250 g skyr
1 agurk
2 fed hvidløg
Salt
Peber
Fremgangsmåde:
Agurken rives groft på et rivejern. Pres vandet ud af den revne agurk, og kom derefter agurken i en si i 30 – 60 min., så resten af vandet kan løbe fra – så bliver resultatet bedst (ellers kan tzatzikien godt blive lidt vandet).
Kom derefter skyr i en skål og pres de to fed hvidløg i samt salt og peber.
Bland det hele sammen og smag til – tilsæt evt. mere hvidløg og krydderier.
Velbekomme! 🙂
Næringsindhold for hele portionen:
Energi: 850 kJ/200 kcal.
Fedt: 0,8 g
-Mættet fedt: 0,8 g
-Monoumættet fedt: 0,0 g
-Polyumættet fedt: 0,0 g
Kulhydrater: 15,9 g
-Sukkerarter 12,9 g
-Kostfibre 2,2 g
Protein 29,9 g
Obs: En portion svarer ca. til 30 kcal.