Hvem havde troet, at en salat med både feta og bacon, kan være sund? 😉 Det kan den sagtens med de rigtige alternativer.
2 personer
Ingredienser:
200 g grønne bønner (frost)
150 g filetbacon i tern
Salatost i tern (Cheasy, 3%)
Fremgangsmåde:
Bønnerne koges i ca. 8 min – tilsæt lidt salt i vandet.
Steg filetbaconen på en pande ved høj varme.
Bland de to ting sammen og smulder salatosten ud over.
Enkelt, lækkert, nemt og SUNDT. 🙂
Velbekomme!
Næringsindhold for hele portionen:
Energi: 1400 kJ/330 kcal.
Fedt: 8,9 g
-Mættet fedt: 3,4 g
-Monoumættet fedt: 7,2 g
-Polyumættet fedt: 0,7 g
Kulhydrater: 10,6 g
-Sukkerarter 6,6 g
-Kostfibre 7,0 g
Protein 50,5 g
Obs: En portion svarer ca. til 80 kcal.