Kyllingelasagne med spinat – og massere af proteiner

Kyllingelasagne

Denne lækre kyllingelasagne er absolut én af mine favoritter, og den er fyldt med massere af proteiner.

4 pers. (ildfast fad) 

Ingredienser:
450 g helbladet spinat (frost)
450 g kyllingebrystfileter
3 tsk. karry
1 løg
1 ½ ds hakkede tomater
2,5 dl madlavningsfløde (4%)
Salt
Peber
Oregano
9 fuldkornslasagneplader
Revet mozzarellaost (Cheasy 10%)

Tilbehør:
Salat
Groft brød

Fremgangsmåde:
Tø spinaten op, så den kan hakkes groft.
Skær kyllingefileterne i strimler, og steg dem i lidt olie på panden sammen med karry.
Hak løget og svits det i lidt olie i en gryde. De hakkede tomater blendes, og kommes i gryden til løgene sammen med madlavningsfløde, oregano, salt og peber. Lad saucen koge i 5 – 10 min. og smag den til – tilsæt evt. flere krydderier.

Når alle elementerne er tilberedt, fordeles det hele i tre lag i et ildfast fad.
Start med at komme lidt sauce i fadet, læg tre lasganeplader, et lag spinat og lidt kylling og til sidst lidt ost – fortsæt sådan i tre lag.
Afslut med lidt sauce og ost på toppen.

Lasagnen bages i ovnen ved 180 grader i ca. 30 min.

Tips:
Madlavningsfløde kan sagtens byttes ud med mælk, hvis man ønsker at reducere fedtindholdet – jeg synes dog at konsistensen bliver lidt mere lækker, når der anvendes madlavningsfløde.

Velbekomme. 🙂

Underskrift 3

Næringsindhold pr. portion:
Energi: 970 kJ/230 kcal.
Fedt: 7,3 g
-Mættet fedt: 2,9 g
-Monoumættet fedt: 1,4 g
-Polyumættet fedt: 1,7 g
Kulhydrater: 19,9 g
-Sukkerarter 1,2 g
-Kostfibre 3,5 g
Protein 22,7 g

Kyllingelasagne 2

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.