Protein- og dessertpandekager

Protein - og dessertpandekager 1

Disse pandekager kan både bruges som morgenmad og som dessert – fine er de altså. 🙂

8 – 10 stk.

Ingredienser:
120 g hytteost
2 æg
20 g 5-gryns blanding (havregryn kan også bruges)
20 g vaniljeproteinpulver
1 tsk bagepulver
Lidt mælk

Tilbehør:
Skyr rørt op med vaniljeproteinpulver
Friske bær (jordbær, hindbær, blåbær, æble)
Zero topping fra Bodylab (pancake, chocolate)

Fremgangsmåde:
Først blendes æg og hytteost sammen.
Derefter tilsættes de resterende ingredienser.
Til sidst tilsættes en smule mælk indtil ønskede konsistens opnås – dejen skal ikke være for tynd.

Bag pandekagerne i smagsneutral olie.

Til sidst pyntes pandekagerne skyr, friske bær samt zero topping.

Velbekomme. 🙂

Underskrift 3

Næringsindhold pr. pandekage:
Energi: 200 kJ/50 kcal.
Fedt: 1,9 g
-Mættet fedt: 0,6 g
-Monoumættet fedt: 0,5 g
-Polyumættet fedt: 0,2 g
Kulhydrater: 2,3 g
-Sukkerarter 0,6 g
-Kostfibre 0,3 g
Protein 5,9 g

Protein - og dessertpandekager 3

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *