1 kage – ca. 8 brownies
Ingredienser:
De våde:
125 g friske dadler
1 æg
1 dl vand
25 g smør (jeg bruger Kærgården let)
De tørre:
20 g kakaopulver (fedtreduceret)
35 g fedtreduceret mandelmel
1 tsk bagepulver
1 scoop chokoladeproteinpulver
50 g. hakket mørk chokolade (70%)
Glasur:
Zero Melis
Kakaopulver
Vand
Tilbehør:
Friske bær
Fremgangsmåde:
Blend de våde ingredienser, og kom massen over i en skål.
Bland de tørre ingredienser (pånær chokoladen), og rør lidt af gangen i daddelmassen. Til sidst røres chokoladen i.
Kom massen i et lille ildfast fad eller lign. (ca. 15 x 25 cm.), og bag kagen ved 180 grader i 15 – 20 min.
Når kagen er helt afkølet, kommes glasuren på.
Server med friske bær og evt. en creme af skyr med vaniljesmag.
Tips:
I stedet for chokolade kan man også sagtens komme hakkede nødder i.
Velbekomme. 🙂
Næringsindhold pr. stk.:
Energi: 650 kJ/150 kcal.
Fedt: 7,9 g
-Mættet fedt: 2,4 g
-Monoumættet fedt: 2,1 g
-Polyumættet fedt: 0,9 g
Kulhydrater: 16,6 g
-Sukkerarter 2,0 g
-Kostfibre 1,0 g
Protein 5,9 g