8 – 10 stk.
Ingredienser:
200 g friske dadler
40 g fedtreduceret mandelmel
20 g kokosmel
1½ – 2 spsk romessens
2 tsk kokosolie
3 spsk kakaopulver (jeg bruger fedtfattig)
2 – 3 spsk vand
Pynt:
Kokosmel
Fremgangsmåde:
Alle ingredienserne blendes grundigt sammen. Mas evt. dadlerne lidt inden de kommes i blenderen.
Tilpas konsistensen med mandemel eller vand.
Tril kugler og vend dem i kokosmel.
Tips:
Det er en god ide, at sætte romkuglerne på køl et par timer inden servering, da de dermed bliver mere faste i konsistensen.
Velbekomme. 🙂
Næringsindhold pr. stk.:
Energi: 400 kJ/100 kcal.
Fedt: 3,5 g
-Mættet fedt: 2,4 g
-Monoumættet fedt: 0,2 g
-Polyumættet fedt: 0,0 g
Kulhydrater: 13,8 g
-Sukkerarter 0,1 g
-Kostfibre 1,1 g
Protein 2,5 g