Mini Pavlova

Mini pavlova

Det her er UDEN tvivl min yndlings dessert pt!
Næringsindholdet er utrolig fornuftigt, når man tænker på, at det er en dessert, og hvor MEGA lækkert den smager!
Jeg er sikker på, at I også bliver fan!

Her kommer opskriften:

4 personer

Ingredienser:

Marengs:
2 æggehvider
80 g zero

Creme:
2 æggeblommer
2 – 3 tsk. vaniljeproteinpulver
1 dl cremefine 19%

Topping:
Jordbær
Blåbær
Hakket 70% chokolade
Hvid chokolade

Fremgangsmåde:
Æggehviderne piskes stive. Derefter tilsættes zero lidt af gangen – piskes grundigt.
Lav 4 store marengs på en bageplade.
Marengsene bages ved 150 grader i ca. 30 min.

Æggeblommer og vaniljeproteinpulver piskes grundigt sammen.
Cremefine piskes til flødeskum.
De to masser vendes forsigtigt sammen, og sættes derefter på køl.

Skær jordbær i tern, og hak chokoladen.

Marengsen kommes i en tallerken, trykkes lidt flad, der kommes creme ovenpå, og til sidst toppes desserten med jordbær, blåbær og chokolade.

Velbekomme. 🙂

Underskrift

Næringsindhold pr. portion:
Energi: 960 kJ/230 kcal.
Fedt: 16,5 g
-Mættet fedt: 10,8 g
-Monoumættet fedt: 4,2 g
-Polyumættet fedt: 1,0 g
Kulhydrater: 32,6 g
-Sukkerarter 10,6 g
-Kostfibre 2,5 g
Protein 8,5 g

Mini pavlova 2

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.