Bloggen fylder 3 år

Jeg husker tydeligt, dén følelse jeg havde i kroppen, da jeg denne dag for tre år siden trykkede på knappen og min blog gik online – jeg var spændt, nervøs og stolt. 
Jeg synes, det var nervepirrende, for var der overhovedet nogle, som gad læse med? Var den flot nok? Inspirerende nok?
Ugerne op til lanceringen, havde jeg brugt mange timer på at klargøre den, lave de første mange indlæg og opskrifter, så bloggen allerede indeholdt en del, når den gik online. Jeg havde efterhånden indsamlet en del materiale, da jeg i flere måneder overvejede tankerne om en blog inden det blev en realitet. Det var min profil på Instagram og interessen for mine opskrifter og træning som kick-startede det hele. 

Jeg er virkelig glad for, jeg sprang ud i det. For mig fungerer min blog ikke længere kun som inspirationskilde omkring min livsstil, men den er også blevet et sted, hvor jeg får mine tanker og følelser ned på skrift.
Til at starte med var bloggen mest et sted, hvor jeg delte opskrifter og træningstips, men med tiden er den blevet mere personlig, og indeholder også en masse emner omkring mit liv med som mor sammen med min lille familie – og dette tager helt sikkert afsæt i, at der er sket en MASSE i mit liv siden lanceringen af bloggen for tre år siden, og mit liv er blevet så meget mere end træning og sund og næringsrig kost. Jeg er blevet mor, vi er flyttet fra vores lejlighed i indre by til et lille rækkehus i et dejligt naturområde lidt udenfor København, og jeg er gravid med lillesøster, som vi glæder os ubeskriveligt meget til at møde til august.

Flere gange i løbet af årene, især tiden efter jeg blev mor til Oliver, var jeg meget i tvivl, om jeg skulle lukke bloggen ned, fordi jeg simpelhen ikke fik den prioriteret. Der skete så meget i mit liv, og mit fokus var et helt andet sted, end dét fokus, jeg havde skabt på bloggen. Faktisk blev bloggen forsømt i et halvt års tid. 
Jeg er ikke typen, som gør noget halvt, så derfor blev det lidt en stressfaktor, at jeg ikke fik lavet nye indlæg osv. 
Jeg var meget tæt på, at lukke den ned, men omvendt synes jeg også bare, det ville være så ærgerligt, for der var egentlig stadig stor interesse og mange “klik” derinde. Min motivation omkring bloggen var dalet, og jeg kunne mærke, at der skulle en ændring til, hvis jeg fortsat skulle være motiveret til at skrive på bloggen. Så jeg besluttede mig for, at give det en chance, og gøre bloggen mere personlig – mere mig, og derfor begyndte jeg at udgive flere personlige indlæg. Og set var lige præcis dét, der skulle til. 

I dag er jeg så glad for, at jeg ikke valgte at lukke bloggen ned. Den er blevet en del af mig, og jeg synes kun det er dejligt, at kunne inspirere og dele ud af min erfaring på nogle punkter – noget jeg selv virkelig nyder godt af her på de sociale medier. 

Hvis der er nogle emner, du ønsker flere indlæg om, har du spørgsmål eller er der bare et eller andet, du godt kunne tænke dig at vide mere om omkring mig, mit liv og min livsstil, så sig endelig til! 
Jeg synes kun, det er fedt at få inspiration til, hvis mit kommende indlæg skal handle om, så HIT ME! 

TAK fordi I læser med – det gør mig så taknemmelig og glad! 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *